• Home
  • blog

Înregistrarea (gratuită) poate fi necesară pentru un anumit conținut

Înregistrarea (gratuită) poate fi necesară pentru un anumit conținut

„Am dori să inițiem un studiu clinic controlat prospectiv sponsorizat de Pharma sau NIH U10 cu un suganorm efecte adverse număr mare de pacienți care va include evaluări ale mai multor variabile ale funcției vizuale (contrast, microperimetrie de adaptare la întuneric) și analize genetice, precum și metabolice analiza “, a spus Vavvas.

Shusheng Wang, dr., De la Universitatea Tulane din New Orleans, Louisiana, care a analizat recent evoluțiile terapeutice actuale în AMD, a declarat pentru Reuters Health prin e-mail: „Acesta este un raport foarte promițător. După cum sa menționat în lucrare, cu siguranță trebuie să fie mult mai multe făcut pentru a generaliza rezultatele. Exemplele de experimente care trebuie făcute includ: studiu la scară largă, eficacitate pe termen lung, siguranță pe termen lung, diferența dintre respondenți și non-respondenți, efect preventiv asupra depozitului de drusen în general. “

„Pe baza profilului de siguranță stabilit al statinelor cu doze mari, aceasta ar putea fi o abordare promițătoare pentru tratarea AMD uscată în stadiu incipient sau intermediar”, a spus Wang, care nu a fost implicat în studiu.

SURSA: bit.ly/1QwpLzb

EBioMedicine 2016.

PodMed este un podcast săptămânal de la Johns Hopkins Medicine. În aceasta, Elizabeth Tracey, directorul de presă electronică pentru Johns Hopkins Medicine, și Rick Lange, MD, președintele Centrului de Științe ale Sănătății al Universității Texas Tech din El Paso, analizează cele mai importante povești medicale ale săptămânii.

Subiectele din această săptămână includ infecția cu Guillain-Barre și Zika, inducerea mamei mai în vârstă pentru prima dată, supraviețuirea pe termen lung din cazurile de cancer din copilărie și screeningul pentru acuitatea vizuală la adulții în vârstă.

Note de program:

0:31 Sindromul Guillain-Barre și Zika

1:31 Comparativ cu infecția istorică

2:31 Trebuie să aveți nevoie de terapie intensivă adecvată

3:28 Screening pentru acuitatea vizuală în îngrijirea primară

4:32 Câți adulți mai în vârstă nu sunt conștienți de problema vederii?

5:33 Poate ar trebui mai întâi doar o evaluare de specialitate

6:11 Inducerea travaliului la mamele mai în vârstă

7:12 Randomizat la inducție sau nu

8:12 Femeile pot folosi pentru a informa

8:26 Supraviețuirea pe termen lung din cancerul copilariei

9:26 Modificarea terapiei

10:30 Sfârșit

,

Este destul de clar că atât factorii genetici, cât și factorii de mediu pot predispune o persoană la cancer, dar poate fi dificil să se evalueze puterea relativă a contribuțiilor lor. Acum, un studiu apărut în Jurnalul Asociației Medicale Americane valorifică puterea unei mari baze de date cu două nașteri pentru a arunca o lumină asupra influenței genetice și a mediului care joacă un rol în dezvoltarea bolii. MedPage Astăzi, examinatorul medical F. Perry Wilson oferă sinopsisul studiului în 150 de secunde.

F. Perry Wilson, MD, este profesor asistent de medicină la Școala de Medicină din Yale. A obținut licența la Universitatea Harvard, absolvind cu onoruri o diplomă în biochimie. A urmat apoi Colegiul Columbia al Medicilor și Chirurgilor din New York. De acolo s-a mutat la Philadelphia pentru a-și finaliza rezidența de medicină internă și bursa de nefrologie la Spitalul Universității din Pennsylvania. În anii postuniversitari, a obținut, de asemenea, un Master of Science în Epidemiologie Clinică de la Universitatea din Pennsylvania. Este un autor desăvârșit al multor articole științifice și deține mai multe subvenții NIH. El este un recenzent MedPage Today și, pe lângă analizele sale video, scrie un blog, The Methods Man. Puteți urmări @methodsmanmd pe Twitter.

Noi cercetări au arătat că pacienților li se prescrie din ce în ce mai mult hidromorfonă în loc de morfină pentru a trata durerea, dar această schimbare a fost însoțită de o creștere a evenimentelor adverse și a ratelor de readmisie.

Tensiunea arterială scăzută înainte de operație este asociată cu un risc crescut de deces, potrivit unui nou studiu.

Unii chirurgi operează în mai multe RUP în același timp. Dar este acest lucru eficient și sigur?

O analiză recentă a descoperit o relație liniară între sângele transfuzat și mortalitate, denumită regula 50/50.

Cercetătorii au identificat diferite modele neuronale asociate cu durerea la cei cu durere neuropatică comparativ cu martorii.

Raportul Anesthesiology News este adus cititorilor MedPage Today de către prietenii noștri de la Anesthesiology News, un titlu al grupului McMahon. Înregistrarea (gratuită) poate fi necesară pentru un anumit conținut.

Ținerea în pipi poate spori capacitatea noastră de a-i înșela pe alții, potrivit noilor cercetări.

Profesorul Colin Raston, dr., Și echipa sa au conceput o modalitate de a sintetiza rapid popularul Lidocaină anestezică folosind un dispozitiv Vortex Fluidic Device (VFD), invenție pentru care a câștigat recent Premiul Ig Nobel pentru chimie.

Ar trebui să te lași pe acea stâncă de logodnă strălucitoare sau în locul de nuntă elegant? Probabil că nu, potrivit cercetătorilor, care au descoperit că cheltuielile mai mari pentru o nuntă probabil nu au niciun impact asupra longevității căsătoriei și pot fi de fapt asociate cu o durată maritală mai scurtă.

Ascultă cum Frank Wilczek povestește despre experiența sa jucând un atom în opera Ig Nobel „Atom and Eve”.

Păr care doare: Cercetătorii descriu trei pacienți cu dureri cauzate de părul din ureche și gât.

Asta este improbabil! este rezumatul săptămânal MedPage Today de descoperiri relevante din punct de vedere clinic, um, la Improbable Research, care acordă premiile Ig Nobel.

, , Reuters) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Reuters) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Compoziția microbiomului intestinal poate afecta răspunsurile la tratamentul cancerului, a raportat Reuters.

În studiile apărute în revista Science, s-a constatat că niveluri mai ridicate de bacterii intestinale „bune” îmbunătățesc răspunsul la imunoterapie prin amorsarea căii celulare imune pentru medicamentele PD-1 – adică nivolumab (Opdivo) sau pembrolizumab (Keytruda) – lucrează mai bine.

Aceste descoperiri pot optimiza câți pacienți beneficiază de medicamente imunoterapice, doar în medie aproximativ 20-30% dintre pacienți răspunzând la un astfel de tratament.

Echipa de cercetare a declarat că intenționează să inițieze un studiu clinic la pacienții cu cancer, combinând imunoterapia și modularea microbiomului.

Reuters) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Reuters) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “> Reuters) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Reuters) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

FDA a aprobat o versiune intravenoasă a medicamentului Tesaro Varubi, utilizat pentru a trata greața și vărsăturile datorate chimioterapiei, a raportat Reuters.

Tratamentul antagonist al receptorilor (NK) -1 funcționează prin blocarea activării receptorilor din sistemul nervos pentru a preveni efectele secundare induse de chimioterapie. Tratamentul, a cărui versiune orală a fost aprobată de FDA în 2015, urmează să fie utilizat în combinație cu alte terapii anti-greață.

Se așteaptă ca tratamentul să fie disponibil luna viitoare cu un preț de 295 dolari pe flacon gata de utilizare, substanțial mai mic decât prețul de 561,80 dolari pentru versiunea orală.

Reuters) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Reuters) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “> Dr. Jen Gunter) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Dr. Jen Gunter) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

A fost în regulă ca publicația online Quartz să sugereze că durerea cauzată de crampele menstruale este „aproape la fel de rea ca un infarct”? Nu, spune Jen Gunter, MD, pe blogul ei omonim.

Motivul pentru care este o comparație slabă este că durerea menstruală este adesea mai gravă decât durerea cauzată de un infarct miocardic, scrie Gunter. Ea observă că până la 40% dintre femeile care au IM nu suferă deloc, iar la altele este relativ ușoară. Durerea nu se corelează întotdeauna cu gravitatea care stă la baza unei afecțiuni.

„Ar fi periculos pentru femei să creadă că un atac de cord ar trebui să fie cel puțin la fel de rău ca și crampele lor menstruale”, spune Gunter.

Dr. Jen Gunter) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> Dr. Jen Gunter) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>,,

Doriți să știți dacă medicul dumneavoastră a acceptat bani de la compania de medicamente sau dispozitive medicale? Există o aplicație pentru asta. (ProPublica)

Congresul poate continua lunga tradiție de a trata cererile bugetului prezidențial ca „moarte la sosire”, întrucât chiar și unii republicani au atacat propunerea președintelui Trump de reduceri uriașe în NIH și alte funcții non-apărare. (Washington Post)

Statul Iowa a intentat un proces de fraudă împotriva consumatorilor împotriva producătorului unei „protecții solare potabile”. (Fox News)

STAT raportează povestea încercării zadarnice a unei familii de a primi tratament pentru dependența fiicei lor într-unul dintre cele mai dependente de opioide orașe din țară.

Beneficiile exercițiului fără efort? Aceasta este atracția – și probabil promisiunea – vibrației întregului corp. (Tech Times)

Aplicarea drogurilor va adopta o abordare „Înapoi la viitor” în cadrul Procurorului General Jeff Sessions? (Business Insider)

„Good Morning America” examinează un studiu controversat care a arătat un risc crescut de atac de cord la utilizatorii de ibuprofen. (Știri ABC)

FDA a găsit vina procesului de fabricație al AstraZeneca pentru ZS-9, un medicament pentru tratarea hiperkaliemiei, amânând aprobarea așteptată. (Reuters)

Câți oameni au observat că General Mills a scos de pe cutie mascota de lungă durată pentru Honey Nut Cheerios? Sau știți motivul acțiunii? (CNN)

Unele dintre „punctele fierbinți de heroină” ale națiunii ar putea fi mai aproape de casă decât ți-ai fi imaginat. (WGN)

Și în această zi de Sf. Patrick, cititorii BuzzFeed aduc un omagiu Shamrock Shake.

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

Ultima actualizare 17 martie 2017 CNN) “target =” _ blank “title =” Distribuiți acest articol pe Facebook “> CNN) source = MedPage% 20Today “target =” _ blank “title =” linkedin share “>

Povestea avea un inel familiar: Jeb Stuart Job, acuzat pe nedrept de o crimă urâtă. Nedezvoltat de pledoariile familiale, un judecător din Michigan a evaluat pedeapsa maximă a morții prin injecție letală. Apoi, aparent în ultimul moment posibil, un test ADN a confirmat inocența lui Jeb, așa cum a fost descris de CNN.

Diferența cu acest caz este că Jeb este un câine de serviciu belgian Malinois de 90 de lb, găsit în picioare deasupra corpului neînsuflețit al pomeranianului vecinului de alături.